MÅNDAG

Kycklingcurry med stekt ris med grönsaker och chutney

Stekt sejfilé med smögenröra och kokt potatis

Bacon & olivpasta med svartpeppar, vitlök toppas med ruccola

TISDAG

Fläsklägg med rotmos & senap

Panerad spätta med stuvad spenat och potatis stomp

Renkorvspasta med trattkantarell och enbärsås

ONSDAG

Oxbringa med rostade rotsaker och pepparrotscrème

Havsabborre med kräftsås och örtpotatis

Krämig kycklinglasagne med tomataioli

TORSDAG

Kycklingburgare med klyftpotatis, chilimajonnäs & coleslaw

Tk´s paella med fisk, räkor & aioli

Pasta carbonara toppas med grana padano

FREDAG

Helstekt fläskytterfilé ”black & white” rostad potatis

Fiskfärsbiff med potatismos, brynt smör, räkor & pepparrot

Pepperonipasta med chili & cheddar

VECKANS VEGETARISKA

Vegetarisk Quesadilla med cheddar, bönor och grönsaker