Vilka vi är

Vår webbplatsadress är: https://tkskok.se.

TK´s Kök
Förrådsgatan 5
803 09 GÄVLE

Telefon: 026-107590
E-post: info@tkskok.se

Inbäddat innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

MailPoet nyhetsbrev och e-post

Vi erbjuder ett nyhetsbrev som primärt skickar ut veckans lunchmenyer. Du måste först aktivera prenumerationen genom att klicka på en länk i din e-post. Du kan avsluta prenumerationen via en länk i utskicken. Vill du även att bli ”bortglömd” helt och hållet (omgående) så skicka ett mejl till gdpr@tkskok.se så löser vi det så fort vi kan.

Vi skickar endast e-post till dig om våra luncher och eventuella aktiviteter eller erbjudanden som vi tillhandahåller i restaurangen. Din adress säljs inte vidare till andra leverantörer.

För att skicka e-post till dig använder vi namnet och e-postadressen du lämnat till oss. För att förhindra missbruk av systemet loggar vår webbplats även den IP-adress du använde när du anmälde dig till tjänsten.

Denna webbplats skickar e-post via MailPoets utskickstjänst. Denna tjänst gör det möjligt för oss att spåra öppningar och klick i våra e-postmeddelanden. Vi använder denna information för att förbättra innehållet i våra nyhetsbrev.

Ingen identifierbar information spåras annars utanför denna webbplats förutom e-postadressen.