Pulled pork quesadillas med rostad potatis & avocadocrème.
Tilapia med räksås och dill-potatismos.
Falukorv med stuvade makaroner.
TISDAG
Flygande Jacob med jordnötter & banan samt ris.
Stekt strömming med ört-potatisstomp och pepparrotscrème.
Skink-& ostpasta.
ONSDAG
Viltskavsgryta med morötter och potatismos.
Stekt skäddafilé med hovmästarcrème och kokt potatis.
Pasta kyckling ”provencale” vitlök och grädde.
TORSDAG
Oxjärpar med grönpepparsås, potatismos och pickles.
Laxpudding med brynt smör, ärtor och dill.
Sydfransk fiskpasta.
FREDAG
Mixgrillkyckling, BBQ oxbringa och korv med rostad potatis
Fiskgryta med tomat & vitlök med krutonger & aioli.
Lasagne al forno med tomatsås.
VECKANS VEGETARISKA
Vegetarisk lasagne med basilika & tomatsås.