Gräddstuvad pytt i panna med ägg & rödbetor
Panerad flundra med krämig gubbröra och kokt potatis
Pasta ”puttanesca” med salsiccia, tomat, chili och vitlök
TISDAG
Stekt rimmat fläsk med raggmunk & rårörda lingon
Sejfilé med örtsås och potatis & rödlök stomp
Räkpasta med basilika & purjolök
ONSDAG
Grekiskbiff med tzatziki och rostade rotsaker
Lax Wallenbergare med ärtor, lingon och potatismos
Kalkonpasta med philadelfia, kantareller och tryffelolja
TORSDAG
Boeuf bourguignon med potatismos
Sandskädda med remoulad och kokt potatis
Pasta carbonara
FREDAG
Schnitzel med råstekt potatis och bearnaise
Torsk med skaldjurssås och krossad örtpotatis
Musselpasta ”moule marinieres” vitlök, vittvin och grädde
VECKANS VEGETARISKA
Raggmunk på rotsaker med rostad svamp & quorn samt lingon