Isterband med dillstuvad potatis & rödbetor
Laxburgare med örtmayonaise och rostad potatis
Pasta bolognese med grana padano
TISDAG
Fläskschnitzel med stekt potatis, rödvinssås och ärter
Kokt sejfilé med ägg- & persiljesås samt kokt potatis
Fisklasagne med aioli
ONSDAG
Köttfärslimpa med gräddsås, lingon och potatismos
Fetaostfylld rödspätta med örtpotatismos och tomatsås
Pasta med skink & ostsås
TORSDAG
Kycklinggratäng med soltorkad tomat, oliver och ris
Friterad skädda på dansk ”smörrebröd”klyftpotatis
Fläskfilépasta med champinjonsås
FREDAG
Mixgrill med chilibearnaise och rostad potatis
Havets Wallenbergare med potatismos, ärtor och brynt smör
Krämig hjortfärspasta med svamp, lök och tryffelolja
VECKANS VEGETARISKA
Rotsaksraggmunk med rostade chaminjoner, oumpf & lingonMÅNDAG