Pepparrotkött med morötter och kokt potatis
Alaskafilé med Oruströra och potatisstomp
Fransk musselpasta med tomat, paprika och chili
TISDAG
Stekt fläsk och raggmunk med rårörda lingon
Rödspätta med potatisstomp och räksås
Delirulle med chark, ricotta och basilika
ONSDAG
Flygande Jakob med banan & jordnötter samt ris
Stekt strömming med potatismos, lingon och syrad rödlök
Räkpasta med chili & vitlöksolja
TORSDAG
Biff Lindström med stekt potatis och rödvinssås
Rökt laxpudding med brynt smör och syrad fänkålssallad
Pasta bolognese toppas grana padano
FREDAG
Pepparstekt fläskytterfilé med potatisgratäng och bearnaise
Tilapia med skaldjurssås och örtpotatisstomp
Pepperonipasta med chili & chedddar
VECKANS VEGETARISKA
Vegetarisk lasagne med rostad vitlöksaioli