Gräddstuvad pytt i panna med rödbetor och ägg
Stekt rödspätta med ljummenpotatissallad och örthollandaise
Pesto pasta med kyckling
TISDAG
Hjortfärslimpa med potatis- & palsternacksmos och gräddsås
Tomtbakad alaska med varma grönsaker, pepparrot, skirat smör
Ost- & skinkpasta med ruccola
ONSDAG
Korv Stronganoff med ris och äpple- & rödlökchutney
Dansk ”smörrebröd” spätta & curryremoulad, babyspenat
Pasta och köttfärssås
TORSDAG
Skinkstekt med timjansrostad potatis och rosepepparsås
Stekt fylld flundra med örtaioli & sauterad potatis
Fläskfilépasta med champinjonsås & toppas med tryffelolja
FREDAG
Långbakad karré med potatisgratäng och bearnaise
Laxfärserad sej med skaldjurssås och potatismos
Spagetti pomodoro med italienska köttbullar
VECKANS VEGETARISKA
Vegetarisk pytt i panna med qourn och ägg & rödbetor