Kycklingcurry med stekt ris med grönsaker och chutney
Stekt sejfilé med smögenröra och kokt potatis
Bacon & olivpasta med svartpeppar, vitlök toppas med ruccola
TISDAG
Fläsklägg med rotmos & senap
Panerad spätta med stuvad spenat och potatis stomp
Renkorvspasta med trattkantarell och enbärsås
ONSDAG
Oxbringa med rostade rotsaker och pepparrotscrème
Havsabborre med kräftsås och örtpotatis
Krämig kycklinglasagne med tomataioli
TORSDAG
Kycklingburgare med klyftpotatis, chilimajonnäs & coleslaw
Tk´s paella med fisk, räkor & aioli
Pasta carbonara toppas med grana padano
FREDAG
Helstekt fläskytterfilé ”black & white” rostad potatis
Fiskfärsbiff med potatismos, brynt smör, räkor & pepparrot
Pepperonipasta med chili & cheddar
VECKANS VEGETARISKA
Vegetarisk Quesadilla med cheddar, bönor och grönsaker