Gräddstuvad pytt i panna med ägg & rödbetor
Fiskburritos med koriander, chili och tomat och nachos
Pasta köttfärssås
TISDAG
Fläskschnitzel med stekt potatis och dragonaioli
Stekt strömming med potatismos, lingon samt rödlök
Delirulle med skinka och mozzarella och tomatsås
ONSDAG
Pannbiff med rostad potatis och oliv-tzatziki
Fiskknyte med skaldjurssås och potatismos
Fläskfilé pasta med svampsås
TORSDAG
Kycklinggratäng i grönpepparsås med jasminris
Havets Wallenbergare med potatismos, ärtor & lingon
Skinkpasta med broccoli och cheddar
FREDAG
Långbakad karre med potatisgratäng och bearnaise
Torskfile med gräslöksås och potatisstomp
Kryddig kycklingpasta med chili & vitlök
VECKANS VEGETARISKA
Böngulasch med tomatbulgur och yoghurt